Laddbox för BRF

En elbil laddas, i bakgrunden syns en laddbox på en vägg

Uppgradera ert parkeringsgarage till framtiden!

Vi tar ansvar hela vägen fram till driftsatta laddboxar.

​En bostadsrättsförening som erbjuder elbilsladdning är attraktiv för potentiella lägenhetsköpare och ökar värdet för föreningen.

De senaste tio åren har inneburit en accelererande utveckling inom elbilsmarknaden och allt fler laddbara elbilar. 2021 är det år då majoriteten av alla biltillverkare erbjuder laddbara modeller och mer än en 1/3 av alla som ska byta bil de närmaste åren uppger att de överväger laddbara alternativ. Det som sker är en genomgripande omställning från fossila bränslen till fossilfria alternativ.

​Allt fler vill ladda sin bil smart och säkert.

Befintliga bostadsrättsägare och nya bostadsköpare med elbil vet redan vad de behöver. Dessutom pekar prognoser på att andelen laddbara elfordon kommer att ha närmare tredubblats inom ett par år. Laddbarhet är en direkt konkurrensfaktor för framtidens fastigheter, och installation av elbilsladdning är något varje förening och samfällighet behöver besluta om.

Klimatklivets investeringsstöd.

Klimatklivets investeringsstöd ger föreningar ett avdrag på upp till 50% av kostnaden för att införskaffa och installera elbilsladdare. Stödet delas ut av Naturvårdsverket och är del av en allt större satsning för att främja övergången från fossila bränslen i syfte att främja ett mer miljövänligt Sverige. Mer information om klimatklivet kan du finna på Naturvårdsverkets hemsida eller genom att kontakta din länsstyrelse. Klimatklivets investeringsstöd är ett utmärkt tillfälle för föreningar att kombinera en förstärkning av föreningens attraktionskraft samtidigt som det görs en insats för miljö och långsiktig hållbarhet.

22 kw

Charge Amps Aura

Charge Amps Aura är den kompletta elbilsladdaren som laddar två bilar samtidigt med upp till 22 kW per uttag. Laddboxen är omsorgsfullt utformadoch tillverkad i hållbar återvunnen aluminium. Svensk stilren industridesign som laddar din elbil smart med lastbalansering mellan uttagen.

11 kw

Charge Amps Halo

Halo 11 kW är liten men kraftfull laddbox. Med marknadens högsta IP-klassning och med sin väldesignade kompakta form och ett extra schukouttag är det inte konstigt att Halo snabbt blivit en favorit på marknaden. Halo erbjuder även en smart molntjänst som skickar ut uppdateringar för att försäkra dig om att laddstationen alltid har den senaste mjukvaran med all tänkbar funktionalitet.